ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, στις παρακάτω περιπτώσεις.

Ελαττωματικό προϊόν

Αν διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα στο προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, και ακολουθήστε τις οδηγίες μας για την αντικατάστασή του. Εφόσον, κατόπιν ελέγχου, διαπιστωθεί ότι πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν από τον κατασκευαστή του, θα σας αποστείλουμε άμεσα αντικατάστασή του με νέο προϊόν. Αν το προϊόν δεν αποδειχθεί ως ελαττωματικό μετά τον έλεγχο, το προϊόν επιστρέφεται στον πελάτη και βαρύνεται με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής.
Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής και αντικατάστασης επιβαρύνουν την εταιρεία μας.

Λάθος παραγγελίας πελάτη

Σε περίπτωση λάθους παραγγελίας, συνετό θα ήταν να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία, προκειμένου να αντικατασταθεί το προϊόν. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του εργοστασιακή συσκευασία, χωρίς να παρουσιάζει κάποιο δείγμα παραβίασης της. Δε γίνονται δεκτές επιστροφές που αφορούν προϊόντα κατόπιν ειδικής παραγγελίας. Παρακαλούμε, πριν αποστείλετε την παραγγελία σας, όπως ελέγξετε για την ορθότητα αυτής. Τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής και αλλαγής προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.

Λάθος εκτέλεση παραγγελίας από την Jambacopy

Σε περίπτωση που εκ λάθους της εταιρείας μας ή του προμηθευτή αποσταλεί λάθος προϊόν ή φαίνεται να μην ταιριάζει, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να επιλύσουμε το ζήτημα. Μην προσπαθήσετε να κάνετε καμία κίνηση εγκατάστασης ή τροποποίησης του προϊόντος, χωρίς να έχει προηγηθεί επικοινωνία μαζί μας, καθώς έπειτα δεν θα μπορεί να γίνει αποδεκτή η επιστροφή του. Τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής και αλλαγής επιβαρύνουν την εταιρεία μας.

Όροι επιστροφής

Τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να πληρούν όλους τους παρακάτω όρους.

Να αποστέλλονται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
Να βρίσκονται στην αρχική τους εργοστασιακή συσκευασία και κατάσταση όπως ακριβώς τα παραλάβατε. Στην περίπτωση λάθους παραγγελίας πελάτη ή λάθους εκτέλεσης, επιπροσθέτως, δεν πρέπει να παρουσιάζουν κανένα δείγμα παραβίασης της συσκευασίας. Εάν λείπει η αρχική εργοστασιακή συσκευασία ή είναι αλλοιωμένη κατ’ οποιονδήποτε τρόπο, δεν είναι εφικτό να πιστωθεί το προϊόν.
Η επιστροφή προϊόντος πρέπει να γίνει μόνο με την συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία ACS Courier. Επιστροφές με αποστολή μέσω άλλων εταιρειών ταχυμεταφοράς ή ΕΛ.ΤΑ. δε γίνονται δεκτές.
Το προϊόν θα επιστρέφεται στον πελάτη με χρέωση του ιδίου εάν δεν πληροί τους όρους χρήσης.

Εξαίρεση: Όσον αφορά συναλλαγές στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες, εκτός Ελλάδας, η δωρεάν επιστροφή και επαναποστολή δεν καθίσταται δυνατή. Τα μεταφορικά έξοδα βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Η επιστροφή προϊόντος μπορεί να γίνει με όποια μεταφορική εταιρεία επιλέξει ο πελάτης και η επαναποστολή γίνεται με την συνεργαζόμενη με εμάς μεταφορική εταιρεία. Οι όροι επιστροφής, σχετικά με το χρονικό περιθώριο και την κατάσταση της συσκευασίας και του προϊόντος, πρέπει να τηρούνται σε κάθε περίπτωση.

 

Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2610 328 851 ή στο email info@jambacopy.gr.