ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ποιοί είναι οι διαφορετικοί τύποι κασετών γραφίτη (τονερ);

Γνήσια – είναι τα τόνερ που κατασκευάζονται από τον επίσημο κατασκευαστή του αρχικού εξοπλισμού του εκάστοτε εκτυπωτή ή φωτοτυπικού μηχανήματος.

Συμβατά – είναι τα τόνερ που παράγονται από τρίτους κατασκευαστές και αποτελούνται αποκλειστικά από συμβατά μέρη. Ενδέχεται να ποικίλλουν ελαφρώς σε όψη και σχεδίαση σε σύγκριση με τα αντίστοιχα γνήσια λόγω διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που απαγορεύουν την ακριβή αντιγραφή της σχεδίασης. Τα  συμβατά τόνερ κατασκευάζονται από την αρχή, δεν είναι χρησιμοποιημένα τόνερ που έχουν ξαναγεμιστεί ή ανακατασκευαστεί.

Ανακατασκευασμένα – είναι τα τόνερ που έχουν χρησιμοποιηθεί, επιστραφεί, καθαριστεί και ξαναγεμιστεί. Οποιαδήποτε φθαρμένα ή ελαττωματικά μέρη αντικαθίστανται και η κασέτα γραφίτη καθαρίζεται και στη συνέχεια γεμίζεται με τόνερ. 

Αναγομωμένα  – είναι τα τόνερ που έχουν χρησιμοποιηθεί, επιστραφεί και ξαναγεμιστεί. Οποιαδήποτε φθαρμένα ή ελαττωματικά εξαρτήματα δεν αντικαθίστανται, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα εκτύπωσης. Τα αποτελέσματα του μη καθαρισμού και της ενδεχόμενης χαμηλής ποιότητας σκόνης γραφίτη είναι το πρόβλημα διαρροής και η χαμηλή απόδοση σελίδων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν συμπεριλαμβάνουμε αναγομωμένα τόνερ στην γκάμα των προϊόντων μας.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των συμβατών τόνερ της Jambacopy;

  • Εξαιρετικής ποιότητας συμβατά τόνερ με υψηλή απόδοση εκτύπωσης.
  • Η μεγάλη διαφορά τιμής είναι ένας παράγοντας που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε – τα περισσότερα από 40% έως και 80% πιο φθηνά από τα γνήσια.
  • Μείωση του κόστους εκτύπωσης σε σύγκριση με τα γνήσια αναλώσιμα.
  • Διαθέτουν όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις ISO για την διασφάλιση της σωστής λειτουργίας και της φιλικότητας προς το περιβάλλον.
  • Δεν προκαλούν καμία μη φυσιολογική φθορά στον εκτυπωτή/φωτοτυπικό, εφόσον το μηχάνημα λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, όσον αφορά  τη χρήση και τη συντήρησή του.

Ποια είναι η απόδοση σελίδων – χωρητικότητα των συμβατών τόνερ;

Τα συμβατά τόνερ που προμηθεύεστε από την Jambacopy δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εκτυπώσουν λιγότερες από τα γνήσια. Όλα κατασκευάζονται σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα και έχουν περάσει από αυστηρές διαδικασίες ποιότητας και ηλεκτρονικού ελέγχου πριν από τη συσκευασία. Έχουν την ίδια απόδοση σελίδων και σε πολλές περιπτώσεις αρκετά μεγαλύτερη από τα γνήσια. Η χωρητικότητα για κάθε τόνερ εμφανίζεται στη σελίδα κάθε προϊόντος του ηλεκτρονικού καταστήματος Jambacopy.

Τί είναι το τσιπ μηδενισμού τυμπάνου (drum chip);

Το τσιπ μηδενισμού τυμπάνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν ο εκτυπωτής εμφανίσει μήνυμα για αλλαγή μονάδας τυμπάνου.
Μπορείτε να αποφύγετε την τεράστια δαπάνη αντικατάστασης της μονάδας τύμπανου εγκαθιστώντας ένα νέο τσιπ, το οποίο θα επαναφέρει τον μετρητή στο μηδέν.Αυτό σημαίνει ότι  το τσιπ μηδενισμού τυμπάνου, θα προσφέρει  στη μονάδα σας έναν ακόμα κύκλο ζωής.

Το τσιπ μηδενισμού τυμπάνου επιδιορθώνει ποιοτικά προβλήματα;

Το τσιπ δεν βοηθά στην βελτίωση της ποιότητας εκτύπωσης και πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για να μηδενίζει τον μετρητή σε μια καλής κατάστασης μονάδα τυμπάνου.
Το τσιπ δεν επιδιορθώνει ποιοτικά προβλήματα ή κωδικούς σφαλμάτων.