Η Jambacopy σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες της, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα.

Θέλοντας όμως να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής προϊόντων.

Όροι επιστροφής

•Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.

•Το προιόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

•Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.

•Σε περίπτωση ελαττωματικού προιόντος, το προιόν θα πρέπει να επιστρέφεται συνοδευόμενο με τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα (σε κάθε τέτοια περίπτωση παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα με το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας πριν την επιστροφή)

Τα προς επιστροφή προιόντα θα πρέπει να αποστέλλονται στην αρχική εργοστασιακή συσκευασία όπως ακριβώς τα παραλάβατε.

Σε κάθε περίπτωση που λείπει η αρχική συσκευασία ή είναι κατά οποιονδήποτε τρόπο αλλοιωμένη (κολλημμένα αυτοκόλλητα/γραμμένη κλπ.) δεν είναι εφικτό να πιστωθεί το προιόν.

Το προιόν θα επιστρέφεται στον αποστολέα με χρέωση του ιδίου εάν δεν πληροί τους όρους χρήσης.

Transfer Belts, Fusing Units και Imaging Units των οποίων έχει γίνει έστω και η ελάχιστη χρήση, δεν γίνονται δεκτά προς επιστροφή.

Διαδικασία επιστροφής

•Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

•Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.

•Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας, είτε μέσω τηλεφώνου στο 2610 328851, είτε μέσω e-mail στο sales@jambacopy.gr.